avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Infiintare firma in timpul maternitatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Infiintare firma in timpul maternitatii

Buna ziua,

momentan sunt in maternitate pana in octombrie.
As dori sa imi deschid o firma ( nu stiu inca ce tip: PFA, SRL, sau SRL - D) pentru decoratiuni evenimente si invitatii.
Intrebarea ar fi: daca imi deschid firma inainte sa se termine maternitatea, as putea sa pierd indemnizatia pentru cresterea copilului?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Agnes Elekes , utilizator 18:42, 9 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Infiintarea unei societati comerciale nu va afecteaza dreptul de a primi indemnizatia pentru CCC.

Infiintarea unui PFA va afecteaza dreptul de a primi indemnizatia pentru CCC, daca veniturile realizate pe an calendaristic depășesc de trei ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., maxim 3750 lei/ an calendaristic)
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa in concediu crestere copil Floricostache Floricostache Buna ziua! Momentan ma aflu in concediu crestere copil, si as vrea sa imi deschis un pfa pentru a putea gestiona un.magazin online. Intrebarea mea este mi ... (vezi toată discuția)
Deschidere microintreprindere in maternitate? andreealavinia2008 andreealavinia2008 Buna ziua, as vrea sa deschid un salon de cosmetica impreuna cu un asociat pe timpul maternitatii;pfa,srl sau microintreprindere...dar nu as vrea sa pierd ... (vezi toată discuția)
Ccc Marinel@ Marinel@ Dacă sunt in ccc si îmi deschid un pfa..am vreun beneficiu.adik de vreun spor.ceva?si pierd indemnizația ccc? (vezi toată discuția)