avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... indicator rutier stationarea interzisa aplasat intr-0 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

indicator rutier stationarea interzisa aplasat intr-0 intersectie lata

am oprit masina in dreptul unui indicator rutier stationarea interzisa (fix inainte de stalp) care era aplasat intr-0 intersectie lata, nu s-a obstructionat nicidecum circulatia. polita locala zice ca am oprit si stationat(?) in loc nepermis adica la 25m de coltul intersectiei. Cine greseste? Eu, politia locala sau primaria (sau cine a montat indicatorul)?
Cel mai recent răspuns: pumuklee , utilizator 12:19, 10 Aprilie 2018
De ce ar gresi oricine altcineva, iar Dumneavoastra nu ? ....
???
" Eu, politia locala sau primaria (sau cine a montat indicatorul)?"
cu mine am inceput...
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
pumuklee, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Amenda auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,astazi am oprit pentru cateva minute in rondul de la Piata Romana,la nici 1 minut vine o doamna politist,imi cere documentele si imi face proces ... (vezi toată discuția)
Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)