avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legat de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legat de somaj

am fost pusa pe somaj de la soc com.,am fost casiera,din data de 14 astept cartea de munca ca sa ma inregistrez la somaj,iar din surse interioare firmei am aflat ca pe fostul meu post domnii angajeaza alta persoana,o fata de pe sala,se poate?
Cel mai recent răspuns: ramona rob , utilizator 13:06, 5 Noiembrie 2009
multumesc,inca nu stiu sigur,am auzit doar ca vor sa puna pe cineva,...
am reusit,mi-am depus dosarul pe 4 nov,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea postului melcu79 melcu79 Angajatorul se foloseste de aceasta formula pentru a face concedieri. Acelasi angajator a mascat concedierile colective sub aceeasi formula si nu a platit ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare cim mame dupa cic bendis26 bendis26 Buna ziua, am si eu rugamintea sa imi spuneti care este reglementarea legala prin care mama este protejata impotriva concedierii dupa revenirea din CIC. Este ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de desfiintare a postului adela05 adela05 In caz de concediere pe motiv de desfiintare a postului, societatea poate reinfiinta postul si poate angaja pe cineva pe acelasi post, la cateva zile de la ... (vezi toată discuția)