avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înscris pentru neprezentare. Cum să procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înscris pentru neprezentare. Cum să procedez?

Mama mea, in varsta de 84 de ani, este parata intr-un proces de granituire.
Cauza judecata este lipsita de fond deoarece parata nu este vecina cu reclamantul, fapt dovedit prin acte eliberate de primaria localitatii si prin schitele terenurilor existente deja la dosar. Aceste acte au fost depuse o data cu intampinarea.
La ultima sedinta cauza a fost amanata din pricina lipsei presedintelui completului de judecata. Urmatoarea sedinta a fost programata pt saptamana viitoare.
As dori sa depun un nou inscris(daca e nevoie, avand in vedere cauza ultimei amanari), astfel incat mama mea, cu o stare de sanatate precara, sa nu fie nevoita sa se prezinte la proces. Cum sa procedez?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: popa4 , utilizator 13:38, 22 Aprilie 2018
Buna seara,
Avand in vedere ca nu este obligatorie prezenta poate sa nu se prezinte.
Va sfatuiesc sa va angajati avocat care sa va sprijine.onorariul urmand a fi recuperat de la reclamant daca veti castiga dosarul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prezentati eventual si un certificat medical si copie dupa certificatul de nastere al mamei si solicitati judecarea pe baza actelor existente, reiterind ca,reclamantul nu este vecinul dvs.
Multumesc.
La dosar exista deja o copie dupa buletin.
Urmariti solutia pe site www.portal.just.ro sau la sediul instantei ,la condica.
Am urmarit.
Solutia data: amana cauza
Solutia pe scurt zice: In vederea precizarii actiunii, conform dispozitiilor instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Când / ce va fi urmãtorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecatã? Popescu2012 Popescu2012 Când / ce va fi următorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecată? : 08/01/2013 Amână ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea la dosar a actului ce dovedeste ca paratul a fost in imposibilitate de prezentare officemvp officemvp Buna dimineata , In cazul in care, urma sa se faca interogatoriu paratului, reprezentantul paratului a solicitat verbal, instantei, amanarea acelei cauze, ... (vezi toată discuția)