avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de cresterea copilului

Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu indemnizatia ccc.
Sunt insarcinata in 9 saptamani, data probabila a nasterii este pe 11.11.2018.
Am muncit in perioada noiembrie 2016-august 2017 si 18 noiembrie 2017 - prezent.
As putea lua indemnizatie ccc?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:27, 12 Aprilie 2018
Plăcerea mea. Sarcină ușoară!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata? adela05 adela05 Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu ... (vezi toată discuția)
Somaj/indemnizatie crestere copil mariamaria1982 mariamaria1982 Buna ziua, am rugamintea de a imi raspunde la cateva intrebari. Din 5,04,2016 lucrez la o firma.In sept 2016 am aflat ca sunt insarcinata.La 9 sapt am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata-sarcina-somaj-concediu maternitate nataliaz nataliaz Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Ma aflu la finalul primei saptamani la noul meu loc de munca pe perioada determinata de 3 luni. In ... (vezi toată discuția)