avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de apel

Buna ziua,
am primit comunicarea hotararii in data de 23 Martie 2017, se calculeaza prima si a doua zi daca 24 si 25 Martie sunt zile de sambata si duminica ? Am introdus apelul in 4 Aprilie este corect sau e tardiv introdus ? ( 10 zile era termenul de apel)
Cel mai recent răspuns: sandup , utilizator 15:48, 12 Aprilie 2018
Este putin cam tardiv....
Am crezut ca se calculeaza doar din prima zi lucratoare, adica 26 Martie si atunci se implineau 10 zile in 4 aprilie. O sa-l respinga?
Buna ziua,
Ultima zi de depunere era 02.04. 2018 asa ca fiind tardiv se va respinge ca tardiv.
Va multumesc
Procedura civila vorbeste desprezile libere nu se calculeaza prima si ultima zi ,nu de zile calendaristice sau lucratoare,din pacate apelul dvs este tardiv .

Alte discuții în legătură

Termen depunere contestatie rickysz74 rickysz74 As dori sa stiu cum se calculeaza trmenul de 15 zile in care se poate contesta un proces verbal.Mai exact daca procesul verbal a fost comunicat in data de ... (vezi toată discuția)
18 zile trecute de la comunicarea hotararii. pot cere respingerea recursului ca fiind tardiv formulat? picsipoc picsipoc Intr-un proces de contencios administrativ prima instanta a dat hotararea irevocabila in favoarea mea cu termen de recurs de 15 zile. Conform dovezii de ... (vezi toată discuția)
Durata care se ia in calcul la un recurs gatej cezar gatej cezar cum se calculeaza timpul scurs de la comunicarea unei decizii la un proces civil de recuperare fonduri banesti pana la depunerea recursului zile lucratoare ... (vezi toată discuția)