avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfa intracomunitara aflata la terti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfa intracomunitara aflata la terti

Buna ziua,

In luna martie am achizitionat marfa din Germania care a mers direct in Italia pt. a fi pusa pe o instalatie . Apoi instalatia o voi vinde in Romania. Inregistrez in intrastat ca achizitie definitiva din Germania in luna martie sau in aprilie cand intra in Romania ? Pe factura emisa de firma din Germania este specificat ca marfa se afla in cosignatie la firma din Italia.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Triunghiulara ciustina ciustina Buna ziua, avem urmatoarea situatie: firma noastra (A) achizitioneaza din Germania de la firma B piese de comert (materiale folosite la obtinerea produsului ... (vezi toată discuția)
Tva trimestrial, achizitie intracomunitara felisana felisana Am o firma de tranport marfa cu cifra de afaceri in jur de 40000 euro, care depune tva trimestrial. In data de 2 februarie a achizitionat o piesa din Germania ... (vezi toată discuția)
Declaratie intrastat mina82 mina82 Buna ziua, Un furnizor din SUA are service in Germania. Aici mi-au reparat un echipament care era in garantie dar mi-au pus si o baterie pe care mi-au ... (vezi toată discuția)