avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratie intrastat
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratie intrastat

Buna ziua,

Un furnizor din SUA are service in Germania. Aici mi-au reparat un echipament care era in garantie dar mi-au pus si o baterie pe care mi-au facturat-o, factura fiind de la firma din SUA. Intrebarea mea este daca eu trebuie sa declar la intrastat?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:31, 29 Septembrie 2015
Da, deoarece marfa "s-a miscat " din Germania in Romania pt intrastat. Daca venea direct din US in Romania nu trebuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa intracomunitara aflata la terti svisarinescu svisarinescu Buna ziua, In luna martie am achizitionat marfa din Germania care a mers direct in Italia pt. a fi pusa pe o instalatie . Apoi instalatia o voi vinde in ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri - cu tva sau fara? ARIANA_2007 ARIANA_2007 Buna ziua, Am inlocuit in perioada de garantie un produs. Pentru aceasta inlocuire am avut urmatoarele operatii: a) rezervor nou schimbat cu rezervor ... (vezi toată discuția)
Retur marfa in germania ,implicatii tva si documente necesare roxanag roxanag Buna seara , Am urmatoarea situatie, O firma din RO achizitioneaza marfa de la o firma din GERMANIA,ambele sunt inregistrate in scop TVA. S-au ... (vezi toată discuția)