avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau să lucrez legal. Ce să aleg: PFA, II?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau să lucrez legal. Ce să aleg: PFA, II?

Bună!
Până anul trecut am făcut parte dintr-un IF care se ocupa cu prestarea mai multor servicii pentru organizarea nunților. Eu eram membru al formației care asigura muzica. Din acest an formația s-a desființat și urmează să „ieșim” din IF.
Eu vreau să cânt în continuare, dar să funcționez legal. Vă rog să mă îndrumați cum ar trebui să procedez.
Să mă înregistrez ca PFA? Ce este mai potrivit pentru astfel de servicii?
Am înțeles că trebuie să declar un venit anual de minim 10 000 ron. Dar veniturile, cel putin in acest an, vor fi mai mici, deoarece, luând-o de la început, evenimentele sunt foarte puține.

Alte discuții în legătură

Forma organizare formatie de muzica ancamihaelaichim ancamihaelaichim Buna ziua! Am si eu o intrebare si am nevoie de un raspuns urgent. Am intrebat diferite surse dar nu am ajuns la o concluzie ...tot nelamurita sunt. Iata cum ... (vezi toată discuția)
Ce forma de autorizare am nevoie pentru formatie muzicala? marianu20 marianu20 Buna ziua. Sunt seful unei formatii muzicale si as dori ce ar trebui sa fac pentru a intra in legalitate. As dori o forma de autorizare care sa fie ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)