avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judecata

Buna ziua,

Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema.
Am castigat un proces (ca parat) si cheltuielile de judecata au fost respinse pe motiv ca nu s-a facut dovada lor.

Ce mai pot face in acest caz sa-mi recuperez banii? Se pot cere in recurs aceste cheltuieli? Se pot dovedi in recurs daca pe fond nu s-au dovedit? Sunt sanse ca acestea sa fie admise? Daca se pot cere in recurs, cheltuielile pentru recurs pot fi adaugate la celelalte?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tentacovax , utilizator 14:33, 14 Aprilie 2018
Vor trebui pretinse pe cale separată
Puteti formula actiune separata prin care sa cereti plata cheltuielior de judecata in termenul de prescriptie de 3 ani.
Vă mulțumesc! În cazul în care deschid proces nou pt asta, cheltuielile procesului nou se vor putea cere la un loc cu celelalte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru - cheltuieli de judecata, onorariu avocat MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii : Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar ... (vezi toată discuția)
Actiune separata pentru solicitarea cheltuielilor de judecata sindicalistul sindicalistul am pierdut un proces legat de dreptul muncii atat pe fond cat si in recurs. In procesul pe fond partea a solicitat in intampinare cheltuieli de judecata. nu a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata ni_leta ni_leta Buna seara. Am castigat un proces la fond si in apel. In ambele procese am spus ca voi solicita cheltuielile de judecata pe cale separata, ceea ce a si fost ... (vezi toată discuția)