avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de eliberare conditionata

Buna ziua! Daca termenul de eliberare conditionata este 22 05 2018, cu cat timp inainte de aceasta data se trimite cererea de eliberare Judecatoriei de care apartine Penitenciarul?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:57, 13 Aprilie 2018
Cererea sau ce este, se află la dosar si se va judeca la termenul de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!fiul meu fiind arestat la poarta alba a făcut cerere ... Mincu66 Mincu66 Bună ziua!Fiul meu fiind arestat la Poarta Alba a făcut cerere pentru eliberarea condiționată care a fost judecată la judecătoria Medgidia.A fost ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)