avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Executare silită Instiintare de la Aequitas - pentrua a merge la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Instiintare de la Aequitas - pentrua a merge la primarie pentru inmanare acte de procedura

Buna ziua, am un apartament in Voluntari in executare silita din cauza neplatei ratelor si am gasit pe usa lipit o instiintare de la Aequitas prin care sunt informat ca trebuie sa ma prezint la sediul Primariei Voluntari pentru inmanarea actelor de procedura. Mentionez ca sunt aproape 12 luni de cand primesc instiintari de la Beja Aequitas. Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce acte pot sa primesc la primarie daca ma duc? Va multumesc anticipat.
Faptul ca nu va duceti nu va ajuta cu nimic asa cum nu v-a ajutat faptul ca nu ati mers cu actele la un av sau sa formulati contestatie la executare cand se putea.Executarea silita continua si fara prezenta sau implicatea dvs,
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie mobiliara mirunanour mirunanour Daca am gasit la domiciliu in cutia postala o instiintare de la un BEJ-T.D.P din Pascani o instiintare ca in data de 05.04. s-a procedat la afisarea ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)