avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita pana la solutionarea recursului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita pana la solutionarea recursului?

Buna seara, va supun atentiei urmatoarea speta:
In urma intentarii unui proces pentru declararea abuziva a comisioanelor de acordare si administrare, in cazul unui credit ipotecar in CHF, instanta a dat castig de cauza reclamantului.
De asemenea, apelul introdus de banca a fost respins ca nefondat, banca avand insa si dreptul la recurs.
Dupa pronuntarea sentintei din prima instanta si respingerea apelului, banca a procedat la eliminarea din graficul de rambursare a comisionului de administrare.
Intrebarea este daca in aceasta faza ar putea fi solicitata restituirea comisionului de acordare, precum si a sumelor reprezentand comisioane de administrare precum si a dobanzilor aferente (cerere catre banca sau executare silita), asa cum se prevede in hotararea pronuntata, ori este necesara solutionarea recursului?.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:33, 14 Aprilie 2018
Este necesar sa se solutioneze si recursul,hotararea sa fie definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare executare silita in proces cu banca/ comisioane abuzive perianucostel perianucostel Buna seara, va supun atentiei urmatoarea speta: In urma intentarii unui proces pentru declararea abuziva a comisioanelor de acordare si ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)
Actualizarea contractelor de credit aflate in derulare conform oug nr. 50/2010 bogdanr bogdanr Actualizarea contractelor de credit Bancpost aflate in derulare conform OUG nr. 50/2010 Iata principalele modificari care vor fi aduse contractului ... (vezi toată discuția)