avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoana din Republica Moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoana din Republica Moldova

Buna ziua!

Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : societatea doreste sa angajeze o persoana din Republica Moldova, in functia de sofer camion, am inteles ca viitorul angajat trebuie sa obtina o autorizatie de munca,
- de unde obtine aceasta autorizatie de munca si ce acte sunt necesare ?
- societatea trebuie sa faca vreun demers in acest sens la vreo institutie sau numai viitorul angajat ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 14 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana din republica moldova anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : societatea doreste sa angajeze o persoana din Republica Moldova, in functia de sofer camion, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, suntem o societate care efectueaza transport rutier ... Florina18 Florina18 Buna ziua, Suntem o societate care efectueaza transport rutier de marfuri. serviciile de transport sunt pe comunitate, curse Italia-Germania conform comenzi ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean anda.i anda.i Buna ziua , va rog imi puteti spune pasii pentru angajarea unei persoane din republica moldova in conditiile in care nu are decat pasaport romanesc iar la ... (vezi toată discuția)