avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări gabriel alina
                      Utilizator

gabriel alina
                      Utilizator                    

Stfstephen	                   

Buna ziua! Am fost prins in trafic conducând o mașina fără a deține permis de conducere. Menționez ca eram in localitate, cu 90km/h. Nu consumasem ... (vezi toată discuția)
	                    Stfstephen	                   

Buna ziua! Am fost prins in trafic conducând o mașina fără a deține permis de conducere. Menționez ca eram in localitate, cu 90km/h. Nu consumasem ... (vezi toată discuția)

Rotatu	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)
	                    Rotatu	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)

Nicoleta1291	                   

m avut un accident rutier, o fetita mi.a sarit in fata pe trcerea de pietoni , nu a avut nimic fetita grav , at mi s.a luat  permisul suspendat , am condus cu ... (vezi toată discuția)
	                    Nicoleta1291	                   

m avut un accident rutier, o fetita mi.a sarit in fata pe trcerea de pietoni , nu a avut nimic fetita grav , at mi s.a luat  permisul suspendat , am condus cu ... (vezi toată discuția)