avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2036 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum se face o Notificare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum se face o Notificare

Ma puteti ajuta cu un model de notificare pt recuperarea unui catel care l am lasat la cineva si acum nu mai vrea să mi-l dea ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Subsemnata ....cu domiciliul in....va solicit ca in termen de ,,,,zile calendaristice de la primirea prezentei notificari sa imi restituiti catelul rasa,,,,,pe care l-am lasat in custodia dvsIn caz contra r am sa formulez plangere penala ,,,,,,,.Data Semnatura.
Va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata salarii restante ContSters265634 ContSters265634 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de notificare privind somatia pentru plata salariilor restante. Nu am dat firma in judecata, deci nu exista vreo ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa? pompiliairina pompiliairina Am incheiat un contract de imprumut cu o persoana fizica, contract sub semnatura privata. A expirat termenul in care trebuia sa imi restituie banii de un an si ... (vezi toată discuția)
Notificare restituire suma de bani cristian4231 cristian4231 Va salut! ma puteti ajuta, va rog, cu un model de notificare pentru plata unei sume de bani daruite cu titlu de imprumut? Precizez faptul ca imprumutul poate ... (vezi toată discuția)