avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu ma pot prezenta la proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu ma pot prezenta la proces

In data de 04.05 sunt chemata intr-un proces la care nu am cum sa ajung. Se poate cere amanarea procesului pentru ca sunt plecata in strainatate? Unde ar trebui sa merg si cu cate zile inainte de proces ar trebui facut ceva. Nu as plati un avocat pentru ca nu am bani si am destule dovezi la dosar ca sa ma pot sustine si singura.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:58, 15 Aprilie 2018
Nu se va amana.
Ori angajati avocat ori se va judeca in lipsa dvs.
Daca aveti probe puteti castiga procesul dar daca va sunt rastalmacite probele puteti pierde procesul.
Prezenta la termen este necesara pentru apararea concreta de la termenul de judecata.
Se pot depune dovezile pe care le am la dosar macar? Am inteles ca daca nu eu am facut apel pot sa depun actele la Registratura?
Ori faceti o procura cuiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se depun actele la dosar? dogarudobra dogarudobra se depun numai prin intermediul registraturii si in timpul sedintei de judecata la termen? dosarul se judecase,termene cu sedinte publice nu au mai fost cum ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in proces alertbrain alertbrain Sotul meu este citat intr-un proces civil in calitate de parat. Prima infatisare are loc peste 2 zile, dar sotul meu a facut un accident vascular si este ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari deeaforu deeaforu Buna ziua, As avea o intrebare legata de un proces cu asociatia de proprietari. Am fost dati in judecat pt neplata datoriilor si am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)