avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Anunturi de angajare Curs formare profesională
Discuție deschisă în Anunturi de angajare

Curs formare profesională

Bună ziua,vreau să mă angajez la o nouă firmă unde voi susține un curs de doua săptămâni. Care e suma maxima legala care ar trebui sa o plătesc în caz că părăsesc locul de munca in următori trei ani? Să știu dacă are rost macar sa mă prezint la interviu :)
Mulțumesc
Nu prea inteleg legea si as dori niste explicati daca se poate
Firma care mi a spus ca e interesata sa ma angajeze mi a spus cand am vorbit la telefon ca voi face un curs de doua saptamani in alt oras,asta inseamna doua saptamani cazare+curs ca si costuri pentru acel angajator.
In ce conditii angajatorul imi poate cere printr-un act aditional sa platesc suma x in cazul in care parasesc acel loc de munca?
Ultima modificare: Duminică, 15 Aprilie 2018
Nicu9405, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicu9405 , utilizator 20:38, 15 Aprilie 2018
In caz ca nu vreau sa fac un curs de formare profesionala se poate legal sa fiu concediat ,sau obligat sa il fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs formare profesionala risca risca Buna ziua! Am cautat in forum problema mea si tot nu m-am lamurit, de aceea mi-am permis sa deschid un subiect nou, poate ma lamureste si pe mine ... (vezi toată discuția)
Clauza penala in contract de munca draman draman Firma ma trimite la un curs, dar trebuie sa semnez un act aditional la contractul de munca care spune asa: “obligatia de fidelitate fata de angajator in ... (vezi toată discuția)
Va trebui sa platesc ??? ajax_lucian ajax_lucian Buna ziua, Am semnat un act aditional la contractul de munca in care este specificat cluaza legata de formare . Contractul din cate se observa este pe 1 an ... (vezi toată discuția)