Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

runcan gabriela 
	    	Utilizator

runcan gabriela 
	    	Utilizator	    

corina_alice	                   

Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca un angajator poate modifica prin decizie timpul de lucru de la 8 la 4 ore si numai catorva angajati. Informarea ... (vezi toată discuția)
	                    corina_alice	                   

Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca un angajator poate modifica prin decizie timpul de lucru de la 8 la 4 ore si numai catorva angajati. Informarea ... (vezi toată discuția)

otto2007	                   

cum poate fi stopata si dovedita munca la gri?
x a incheiat un contract de munca pe 8 ore/zi.Dupa 4 luni, odata cu criza, patronul face un act aditional si ... (vezi toată discuția)
	                    otto2007	                   

cum poate fi stopata si dovedita munca la gri?
x a incheiat un contract de munca pe 8 ore/zi.Dupa 4 luni, odata cu criza, patronul face un act aditional si ... (vezi toată discuția)

ContSters108986	                   

pe statutul de plata din luna august am fost trecuta cu jum de norma desi nu am fost anuntata de acest lucru nici verbal si nici in scris abia pe 18 sept am ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters108986	                   

pe statutul de plata din luna august am fost trecuta cu jum de norma desi nu am fost anuntata de acest lucru nici verbal si nici in scris abia pe 18 sept am ... (vezi toată discuția)