avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cununie civila cu viza de flotant in mun. Bucuresti
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cununie civila cu viza de flotant in mun. Bucuresti

Buna ziua! In situatia in care domiciuliul din C.I. se afla in jud. Neamt, iar resedinta stabilita prin viza de flotant se afla in mun. Bucuresti, pot sa ma cunun civil in Bucuresti? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:25, 16 Aprilie 2018
Pentru ambii ?
Doar eu detin viza de flotant, viitorul sot are domiciliul si resedinta in jud. Arges.
Edeea a scris:
Buna ziua! In situatia in care domiciuliul din C.I. se afla in jud. Neamt, iar resedinta stabilita prin viza de flotant se afla in mun. Bucuresti, pot sa ma cunun civil in Bucuresti?

Da.
Este suficient că aveți dvs. viză de reședință, singura condiție e să fie valabilă cel puțin până la data oficierii căsătoriei.
Multumesc pentru ajutor, o zi frumoasa!
Mulțumesc, casă de piatră :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Incheierea casatoriei eugen2002 eugen2002 Buna ziua Am nevoie de anumite informatii in legatura cu incheierea casatoriei, eu-vaduv cu domiciliul pe cartea de identitate in petrila jud ... (vezi toată discuția)
Bani casatorie 2017 Cosminitza Cosminitza Salut am si eu o intrebare .... S-a aprobat aceasta lege ? Bani pentru casatorie Cei 15.000 de lei oferiti tinerilor care se casatoresc reprezinta ... (vezi toată discuția)