avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua. As dori sa aflu daca pot sa iau indemnizatie pentru copil fiind eleva. In anul 2016/2017 am fost declarata repetenta. Stopanduse scoala unde am fost . Am fost nevoita sa ma mut la alt liceu. Specific ca am depus dosarl la primariea de unde apartin. Am depud adeverinta pr 2015/2016 2016/2017 2017/2018 pe trei ani. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 17 Aprilie 2018
Cursurile sunt la zi ?
Da cursurie sunt la zi.
In acest caz, var trebui sa intrebati la AJPIS ... intrucat ati fost declarata repetenta in 2016/2017.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da am fost si am intrebar . Si au zis ca nu stiu. Sa intreb un consilier juritic. Multumesc.
Nu stiu ce sa mai cred.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru mama eleva la cursuri de zi, ramasa repetenta goldessa goldessa Buna ziua! Este vorba de o tanara eleva care a nascut un copil la finalul lunii august. Ea a ramas repetenta deoarece nu a mai putut ajunge la scoala din cauza ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului Paie mihaela Paie mihaela Buna seara, sunt în clasa a 11-a însărcinată, am 18 ani și în semestrul al 2-lea m.am transferat de la liceu la seral -mai primesc indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Elev angajat cu cim partial dana13 dana13 Este posibil (exista vreo interdictie legala) ca un elev de liceu, in Romania, in clasa a XII-a, cu varsta de 18 ani sa fie fie si angajat cu cim cu 2 ore/zi? ... (vezi toată discuția)