avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație de crestere a copilului

Buna seara, sunt în clasa a 11-a însărcinată, am 18 ani și în semestrul al 2-lea m.am transferat de la liceu la seral -mai primesc indemnizatie de crestere a copilului???
Cel mai recent răspuns: Paie mihaela , utilizator 12:49, 9 Aprilie 2019
Cele 12 luni eligibile dinaintea nasterii copilului trebuie sa fie constituite din perioade in care ati frecventat, fără întrerupere, cursurile de zi ale învățământului preuniversitar, inclusiv în cadrul programului "A doua șansă", sau, după caz, universitar la nivelul studiilor universitare de licență ori de master, precum și ale învățământului postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în țară sau în străinătate, într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educației Naționale, cu excepția situației de întrerupere a cursurilor din motive medicale.

Care este data prezumata a nasterii ?
Data este 17 mai 2019
Verificati daca in perioada iunie 2017 - mai 2019 aveti 12 luni eligibile pentru CCC.
Pai din septembrie 2016 pana în februarie 2019 am fost la liceul de zi fără nici.o absență și niciodată repetenta
In acest caz, veti putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Alte discuții în legătură

In legatura cu acordarea indemnizatiei de crestere a copilului simonabaciu simonabaciu sunt eleva la seral progresiv la zi,si am depus cerere pentru acordarea indemnizatiei,si mi s-a respins pe motiv ca sunt seralista!de ce?in lege nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil becherescu.alina@gmail.com becherescu.alina@gmail.com Buna ziua, ma intereseaza daca perioada de stundentie in Anglia la o facultate de stat poate constitui vechime . Este vorba de o stundenta care de la 1 iunie ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil respins Theoane Theoane avocatnet.ro EXPLICĂM LEGISLAȚIA Acest site folosește cookies. Informații aici MESAJE TRIMISE TOATE CONSULTANTA JURIDICA, AVOCAT 19:37, ... (vezi toată discuția)