avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitatea notificarii angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitatea notificarii angajatorului

Am lucrat la o firma de paza si cu 3 zile inainte de sfarsitul perioadei de proba ma cheama seful la birou sa semnez o notificare cum ca mi-a incetat contractul de munca. Nu am semnat dar la ITM asa mi-a incheiat contractul cu art 31 alin 3. Este lovita de nulitate notificarea daca nu este semnata de mine? Daca da cum pot sa-i dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 18 Aprilie 2018
Nu este lovita de nulitate notificarea daca nu ati semnat-o ... semnatura dvs pe notificare reprezenta dovada ca vi s-a adus la cunostinta/comunicat incetarea c.i.m.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 31 codul muncii inseamna incetarea cim fara preaviz in perioada de proba? garantat ? Elena_J Elena_J In data de 02.08.2013 am semnat un contract pe o perioada determinata incepand cu data de 03.08.2013 de 1 luna ( ulterior pe o perioada nedeterminata) ... (vezi toată discuția)
Absenta din prima zi de munca decaandrei decaandrei Am fost la un interviu la astazi ....acestia m-au placut si am fost sa completez contractul de munca . Imediat cum am terminat la 30 min dupa (asa e ghinionu ... (vezi toată discuția)
Obligata sa platesc 400 ron daca demisionez in 6 luni alysha alysha buna seara! am si eu o intrebare care ma macina de ceva vreme si nu stiu ce sa fac...daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multulesc f mult.pe data de 1 ... (vezi toată discuția)