Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cam de cate ori se poate da sala la examenul auto?

Buna ziua! Intr-un an cam de cate ori se poate da sala la examenul auto?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Elisabeta Pora , Contabil 21:13, 19 Iunie 2023
Bună ziua! În cazul în care ești declarat ”respins” la proba teoretică (sala), poți susține următoarea verificare după cel puțin 15 zile.
Din moment ce perioada de valabilitate a cursului de pregătire teoretică și practică (adică școala auto) este de 1 an de la data absolvirii, poți face calculele și vezi de câte ori poți susține examenul teoretic. Trebuie să ții cont de sărbători, zile nelucrătoare, dar și de obiectivul principal, acela de a deveni posesorul unui permis auto (sau doar a unei alte categorii), adică vei avea de susținut și proba practică (traseul).
De câte ori vrei tu pe perioada valabilității scolii de șoferi (adică 1 an) respectând termenele impuse de lege între examenele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)
Teoria e valabila sau nu la reluarea examenului auto categoria b? malinalare malinalare buna deci daca am picat la traseu sala e valabila sau nu un an de zile?#-o (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)