avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reexaminare examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reexaminare examen auto

AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN PROBA TEORETICA DIN NOU PENTRU CA AM INTELES CA SA-R FI MODIFICAT LEGEA .. VA MULTUMESC ./ /
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:29, 30 August 2013
Formularea art. 36 s-a modificat dar cu acelasi inteles.

Cursul de pregatire teoretica si practica este valabil un an de la data absolvirii scolii si nu examenul (proba teoretica).
Prin curs se intelege in termeni populari "scoala de soferi", iar prin examen pentru obtinerea permisului se intelege tot in termeni populari "sala" (proba teoretica) si/sau "traseul"(proba practica).

HG nr. 480/2013 - modificarea si completarea Regulamentului de aplicare a Codului Rutier
7. Articolul 36 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „
Art. 36. - Cursul de pregatire teoretica si practica in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere este valabil un an de la data absolvirii.”

In concluzie, un candidat respins la "traseu" repeta "sala" pana este admis si la "traseu".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teoria e valabila sau nu la reluarea examenului auto categoria b? malinalare malinalare buna deci daca am picat la traseu sala e valabila sau nu un an de zile?#-o (vezi toată discuția)
Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)