avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata retroactivă impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata retroactivă impozite

am primit de la CASS obligatorii persoane fizice o decizie din 16.04.2014 prin care am de plata 8000 lei majorare de intarziere inca 6000 lei.Am fost la Anaf sa verific si mi sa spus ca este pe baza unor vanzari de terenuri din anul 2008-2009.ACUM intreb eu atunci am platit impozit taxe la stat cand am facut vanzarile,ce se poate face sa rezolv aceasta problema sa nu platesc ,mai ales ca eu am fost plecat din tara 2012-2017 ma ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:32, 18 Aprilie 2018
In cuprinsul deciziei de impunere trebuie sa fie mentionat temeiul in baza caruia vi se pretinde la plata suma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare cas Diana_90 Diana_90 Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator: \\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)
Termenul de incepere a prescriptiei ptr contributiile la fnuass pentru veniturile realizate in 2007 din activitati independente? 1ian2008 sau 1ian2009? mirceamarinache mirceamarinache Care este termenul de incepere a prescriptiei ptr contributiile la FNUASS pentru veniturile realizate in 2007 din activitati independente? Personal ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie contributie cass mirceamarinache mirceamarinache Care este termenul de incepere a prescriptiei ptr contributiile la FNUASS pentru veniturile realizate in 2007 din activitati independente? Dupa ce am citit ... (vezi toată discuția)