avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere de bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere de bunuri

Buna ziua,
Locuim într-un complex rezidențial si, eu si prietenul meu, detinem 2 motoare. Au aparut multe discutii, ori ca lumea se impiedica de ele, ori ca anumiti copii le ling sau trag de ele. Intr-o zi am gasit unul daramat, bineinteles ca nimeni nu a recunoscut ca l-a împins, voit sau nu. Avand in vedere ca nu sunt parcate pe loc de parcare cumparat, ci in curte, pe spatiul comun al complexului, putem fi trasi la raspundere in cazul in care se intampla vreo tragedie? Vecinii ne spun ca noi ar trebui sa avem grija ca ai lor copii trag de ele si pot fi daramate, implicit copiii respectivi se pot lovi. Exista vreo lege care sa ii faca sa inteleaga ca nu e legal sa atinga si sa distruga bunurile altora? Sau chiar ar trebui sa luam noi alte masuri in privinta asta?

Alte discuții în legătură

Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)
Drum rezidential. probleme cu vecinii! selenamatake selenamatake Buna ziua! Locuiesc intr-un complex de blocuri noi(7 scari mari si late).In acest complex avem un singur drum de acces cu 2 iesiri prevazute cu bariere.Pe ... (vezi toată discuția)
Parcare vs masina vs copil User1234522 User1234522 Salutare, locuiesc intr-un complex de blocuri care are si parcare privata. Pe o parte al acestor parcari se afla si un loc de joaca, iar joaca trece de ... (vezi toată discuția)