avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Permis Suspendat Germania pt alcool
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Permis Suspendat Germania pt alcool

Buna, astazi am primit raspunsul de la judecatoria din Germania prin care m-au anuntat ca mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 9 luni, intrebarea mea este exista posibilitatea sa ridic permisul de aici astfel in cat sa pot pleca cu el inapoi in Romania? Pedeapsa este valabila so in Romania sau doar pe teritoriul Germaniei?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mare problema și nimeni nu îmi da un răspuns ... Geech Geech Buna ziua, am o mare problema și nimeni nu îmi da un răspuns concret. Am avut un accident rutier in urma cu 5 ani in care am primit o pedeapsa de un an de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania muresan manuela muresan manuela buna .acum 2 luni sotul meu a fost prins de politia germana cu o alcoolemie de 2. in sange, in aerul respirabil sau fiola nu prea stiu ca nu ma pricep a fost ... (vezi toată discuția)