gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 GermanAlex 
	    	Utilizator

GermanAlex 
	    	Utilizator	    

GermanAlex 
	    	Utilizator

GermanAlex 
	    	Utilizator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 valy2008	                   

In urma cu cateva luni,din cauza mai multor neintelegeri ,sotia mea a hotarat sa divorteze de mine. vazand ca nu se schimba mai nimic in tot acest timp am fost ... (vezi toată discuția)
	                    valy2008	                   

In urma cu cateva luni,din cauza mai multor neintelegeri ,sotia mea a hotarat sa divorteze de mine. vazand ca nu se schimba mai nimic in tot acest timp am fost ... (vezi toată discuția)

Squid	                   

Buna ziua...
   In cazul in care dupa casatorie a fost achizitionat un apartament, la care eu am participat cu 65% din suma, pot pretinde acelas procent in ... (vezi toată discuția)
	                    Squid	                   

Buna ziua...
   In cazul in care dupa casatorie a fost achizitionat un apartament, la care eu am participat cu 65% din suma, pot pretinde acelas procent in ... (vezi toată discuția)

conpama	                   

Am o intrebare cu privire la o suma de bani: m-am casatorit in anul 2002, iar la 6 luni dupa casatorie, am contribuit cu o suma de bani (5.200 DOLARI - ... (vezi toată discuția)
	                    conpama	                   

Am o intrebare cu privire la o suma de bani: m-am casatorit in anul 2002, iar la 6 luni dupa casatorie, am contribuit cu o suma de bani (5.200 DOLARI - ... (vezi toată discuția)