avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... procedura interna versus HG
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

procedura interna versus HG

Buna ziua,
De o saptamana ma confrunt cu o problema in care nu s-a gasit inca rezolvare .
Avem un proiectin cadrul PNDR in care am fost declarati eligibili, Desi urma sa semnam contractul, am fost anuntati verbal ca ar exista o problema de procedura.
Pentru a nu intra ff mult in detalii, intrebarea mea este legata de legalitate: un ghid al solicitantului pentru o anumita masura nu este actualizat in conformitate cu noile Hotarari de guvern care sunt date pe parcursul derularii programului, si nici procedurile de verificare a dosarului pentru fonduri. Cu toate acestea nu este obligatorie respectarea acestor Hotarari de catre experti? Este normal sa mi se respinga un proiect pe motiv ca eu am respectat legea si nu procedurile lor care nu sunt in acord cu aceasta?
Chiar daca in fisa lor de evaluare este stipulata o anumita interdictie cu precizarea "cu respectarea legislatiei care aplica programul"
Eu ce sa inteleg , ca trebuie sa respect legea veche de la data inceperii programului, sau legea de la data la care am depus dosarul?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - punct de lucru in romania tovyis tovyis am o problema cu fondurile europene o firma din EU a castigat o licitatie de achizitii lucrari cei care verifica dosarul \"conditioneza\" ca firma sa faca ... (vezi toată discuția)
Achizitii din finantari nerambursabile de la bugetul de stat cristinalupea cristinalupea Buna ziua, Problema mea se refera la procedura aplicabila in cazul achizitiei de bunuri din fonduri din finantari nerambursabile de la bugetul de stat in ... (vezi toată discuția)