procesomanul 
	    	Utilizator

procesomanul 
	    	Utilizator	    

Hendrix 
	    	Utilizator

Hendrix 
	    	Utilizator	    

Hendrix 
	    	Utilizator

Hendrix 
	    	Utilizator	    

irinairina13	                   

Buna ziua,
Puteti sa-mi raspundeti, va rog, la urmatoarele intrebari:
1. Un barbat nascut in anul 1952 la cati ani se poate pensiona anticipat? In cazul ... (vezi toată discuția)
	                    irinairina13	                   

Buna ziua,
Puteti sa-mi raspundeti, va rog, la urmatoarele intrebari:
1. Un barbat nascut in anul 1952 la cati ani se poate pensiona anticipat? In cazul ... (vezi toată discuția)

sorineldobre	                   

Va rog sa-mi dati o consultatie gratuita referitor la calculul vechimii in munca. Am acum (2011) 25 de ani stagiu de cotizare la pensie in  sistemul de stat. ... (vezi toată discuția)
	                    sorineldobre	                   

Va rog sa-mi dati o consultatie gratuita referitor la calculul vechimii in munca. Am acum (2011) 25 de ani stagiu de cotizare la pensie in  sistemul de stat. ... (vezi toată discuția)

lulusca	                   

Cand poate sa iasa la pensie un barbat nascut in septembrie 1952 [b]total vechime in munca 36 ani si 8 luni grupa II 18 ani si 7 luni[/b] ,  are   studii ... (vezi toată discuția)
	                    lulusca	                   

Cand poate sa iasa la pensie un barbat nascut in septembrie 1952 [b]total vechime in munca 36 ani si 8 luni grupa II 18 ani si 7 luni[/b] ,  are   studii ... (vezi toată discuția)