avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Se poate muta drumul de servitute?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Se poate muta drumul de servitute?

Am o suprafață de 537 de mp intravilan din care urmează să primesc o parte pentru a construi o casă. Deschiderea la drum este de 11,66 m și eu voi primi partea din spate pentru care îmi va trebui un drum de servitute.
În acest moment drumul de servitute trebuie să înceapă din partea stângă din cauza faptului că pe partea dreaptă există o construcție pe care nu am vrea să o demolăm imediat.
Drumul de servitute ar fi în lungime de 27 de metri și după ce am termina casa am dori să îl mutăm pe partea dreaptă el având practic aceeași lungime și aceeași deschidere la proprietatea pe care construim casa.
Este posibil așa ceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:21, 23 Aprilie 2018
În mod normal poate fi mutat drumul.daca sunt respectate dispozițiile legale în materie.
Încercați să consultați un expert în domeniu care sa va analizeze si actele.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute Cristina-1973 Cristina-1973 Buna ziua.Am un teren de 7 000 mp (147/50) intravilan constructii case individuale,daca schimb PUZ pentru a putea construi locuinte colective (2 blocuri P+2E+1 ... (vezi toată discuția)
Acces drum pentru constructie p+2+1retras Cristina-1973 Cristina-1973 Buna ziua.Am un teren de 7 000 mp (147/50) intravilan constructii case individuale,daca schimb PUZ pentru a putea construi locuinte colective (2 blocuri P+2E+1 ... (vezi toată discuția)
Schimbare drum privat de servitute buna ziua! am construit o ... veramyx veramyx Schimbare drum PRIVAT de servitute Buna ziua! Am construit o casa pe un teren obținut moștenire de la părinți. Întrucât terenul care mi-a revenit era ... (vezi toată discuția)