avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Renovare si aprobari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Renovare si aprobari

Buna seara!

Va deranjez cu o intrebare. In momentul de fata la casa de la curte avem o zona construita din lemn ce tine loc de magazie unde sunt depozitate anumite lucruri.

Problema este ca datorita ei acoperisul s-a deformat si ar fi necesar sa dam jos magazia si sa ridicam din nou aceas incapere.

Aveti idee de ce acte avem nevoie, cat costa estimativ si unde trebuie sa mergem?

Daca nu luam aprobari ce se poate intampla ? Ideea este ca acea constructie exista dar ar fi o renovare a acesteia.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:53, 24 Aprilie 2018
Întâi și întâi, cum figureazâ acea încăpere în CF?
Daca imi puteti spune ce este CF va pot raspunde.. Daca va referiti la cartea funciara stiu ca acum cativa ani a fost facut cadastrul pe locuinta si in mod normal a fost trecuta si anexa respectiv pe act..

Adrian Dimitriu a scris:

Întâi și întâi, cum figureazâ acea încăpere în CF?

Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Catalin10q, utilizator
asa este, e vorba de extrasul de carte funciara.. faptul ca este inclusa si anexa e un pas inainte.
va trebuie o autorizatie de demolare si una de construire, despre care va lamureste biroul de amenajarea teritoriului al primariei locale. sau cineva care se ocupa de asa ceva, daca primaria e mai mica.
renovarile nu afecteaza structura existenta a unei cladiri.
cred ca am vazut anii trecuti o situatie de acest gen, pentru care costul proiectului (era lemn 100%) a fost in jur de 1500 eur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în urmă cu trei luni am achiziționat o casa formată ... buky buky Bună ziua, în urmă cu trei luni am achiziționat o casa formată din o cladire veche și o cameră (8x4) construită relativ recent, aceasta este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie-reautorizatie constructie !!?? Tarzan2012 Tarzan2012 O familie au cumparat o casa batraneasca din lemn cu 2 camere si veranda si au intambulat-o. Au mers la primarie sa anunte ca vor sa renoveze (acoperisul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casa kyle kyle Buna ziua, In februarie 2011 am cumparat un teren la tara. Pe teren se gaseau o casa batraneasca din paianta de 48 m patrati (in pericol de prabusire) si o ... (vezi toată discuția)