avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului obligatoriu înregistrată?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului obligatoriu înregistrată?

Fisa postului poate produce efecte dacă nu este înregistrată în registrul special de fise de post de la compartimentul resurse umane?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 27 Aprilie 2018
Legislatia nu reglementeaza o astfel de situatie .

Fisa postului este o anexa la c.i.m.
Dar este obligatoriu sa aibe stampila instituției?

Cornel Vasile a scris:

Legislatia nu reglementeaza o astfel de situatie .

Fisa postului este o anexa la c.i.m.

La data intrării în vigoare a OG nr. 17, respectiv 23 iulie 2015, se abrogă toate prevederile legale referitoare la obligația aplicării ștampilei de către persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum și de către entitățile fără personalitate juridică.

Prin urmare, institutiile si autoritatile publice au obligația aplicării ștampilei pe documentele emise.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Stampila unității poate fi aplicată pe fisa de post fara a fi înregistrată? In cazul meu am o fisa de post din anul 2011 care nu este înregistrată și nici nu are aplicată stampila instituției. Poate ea avea efecte juridice în condițiile în care directorii sau schimbat de atunci de doua ori, cât și șeful de serviciu. Am adus la cunoștință directorului în funcție, dar nu s-a întâmplat nimic. Nu a fost actualizată și conține multe clauze care nu țin de postul pe care sunt angajat. ITM - ul cunoștea situația, dar nu face nimic. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca fisa de post este semnata de angajator si angajat,atunci isi poduce efecte chiar si fara stampila.

Alte discuții în legătură

Stampila cu semnatura teodora-17 teodora-17 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua,am si eu cateva intrebari...m-am interesat sa vad ce acte imi trebuie pt dosar si am cateva subpuncte care nu ma lamuresc: 1.cerere aprobata de ... (vezi toată discuția)
Vânzare auto pj - pf clementaene clementaene Buna ziua. Este obligatorie ștampila pe factura emisa de PJ la vanzarea auto ? Este obligatorie ștampila pe talon la înstrăinare ? Multumesc. (vezi toată discuția)