Imobilul nu este grevat de sarcini și nu s-au constituit drepturi reale în favoarea altor persoane( cu excepția următoarelor sarcini). Casa care am cumparat o este sub ipoteca, aș dori să știu am preluat ipoteca fara sa mi se zi ca?
Ptr ca eu am plătit 23 de mii și ipoteca pe care el o are este de 12 mii.
Din exprimarea dvs, asta rezulta, ca ati cumparat un bun ipotecat. Ramane de vazut daca ati stabilit ca ipoteca sa se radieze ulterior cumpararii. E greu de imaginat ca nu v-a fost explicata situatia de notarul public care a autentificat actul. Banuiesc ca ati fost intrebat daca ati citit actul si daca ati inteles continutul acestuia si ati raspuns afirmativ. Deasemenea banuiesc ca din moment ce cunoasteti cuantumul datoriei restante pe care o garanteaza ipoteca, ca ati fost informat de vanzator despre asta. Ati primit o adresa din partea bancii la momentul incheierii contractului? Care sunt "urmatoarele sarcini" descrise in contract?
Prima casa.....
ducaandreea
am semnat cu o firma de constructii un antecontract de vanz-cumparare apartament pt care doresc sa obtin un credit prin programul Prima Casa.
pt acest ... (vezi toată discuția)