avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire la acuzatia de viol in Anglia,calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire la acuzatia de viol in Anglia,calomnie

Buna seara, ma poate ajuta cineva ? Am lucrat in Anglia cu contract legal, cu NINO inregistrat la firma angajatoare. Am lucrat, precum spuneam, ca asistent ingrijire batrani intr-un azil. Pe data de 31 decembrie 2017, am fost arestat si inchis pentru 24 de ore, in urma acuzatiei de viol, din partea unui resident in varsta de 91 ani.Am fost eliberat. Timp de 3 luni si 23 de zile am fost investigat de catre politie. Astazi am primit un raspuns prin e-mail prin care mi se aducea la cunostinta ca investigatia mea s-a incheiat si nu voi fi trimis in judecata. Nu am avut in viata mea vreo problema in justitie si implicit cazierul meu este curat atat in tara cat si in Spania si Germania unde am mai lucrat dealtfel.Am incercat sa iau legatura cu avocati din Anglia pentru solutionarea doleantelor mele, despagubire pentru afectarea imaginii mele morale,despagubiri financiare rezultate ca urmare a concedierii mele de catre firma angajatoare in urma acuzarii si nu in ultimul rand a despagubirii mele pentru afectarea sanatatii mele.Raspunsurile au fost o parte din ele refuzuri de a mi se prelua cazul, cat si sfaturi de a renunta la despagubiri datorita costului prea mare a onorariului, platit avocatului si castigului mic la care ma pot astepta in acest caz. As dori si eu un sfat, o parere pertinenta daca se poate.Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
cristian40tgv, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristian40tgv , utilizator 14:17, 25 Aprilie 2018
Nu avem ce sfat pertinent sa va oferim ,va puteam spune ce sanse aveati daca incidentul se petrecea in Romania.Cum se poate solutiona conform legislatiei specifice din UK nai un av care profeseaza acolo va poate spune.Este probabil ca raspunsurile primite sa fie conforme cu realitatea,daca exista vreo sansa gaseati un av care sa se implice.
Nu avem ce sfat pertinent sa va oferim ,va puteam spune ce sanse aveati daca incidentul se petrecea in Romania.Cum se poate solutiona conform legislatiei specifice din UK numai un av care profeseaza acolo va poate spune.Este probabil ca raspunsurile primite sa fie conforme cu realitatea,daca exista vreo sansa gaseati un av care sa se implice.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc pentru raspuns. Si eu am ajuns la concluzia ca este mai crestineasca varianta cu renuntarea si iertarea celor care mi-au distrus viata.Sincer vorbesc, nu in sens peiorativ.Inca odata va multumesc pentru sfat,inainte de a ma avanta intr-un proces cu o rata ff mare de incertitudine.Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu societate de asigurare cernatlarisa cernatlarisa Bună Ziua! Am avut asigurare Casco la Astra asigurări; În urma unui incident petrecut într-o parcare, i-am informat pe cei de la asigurări, au venit, ... (vezi toată discuția)
Accident de circulație în timpul transportului muncitorilor către casă. unde pot cere despăgubiri copiii minori ai decedaților? Elleen Elleen Buna ziua! In 2016 ,in timpul transportului de la serviciu catre casa,microbuzul in care erau muncitorii a facut accident ,in urma care 2 muncitori au ... (vezi toată discuția)
S-a produs un accident cu mașina mea și nu știu cine e autorul. se insistă în aflarea vinovatului deși m-am oferit să plătesc daunele, eu ce aș putea păți? RobertSamariteanul RobertSamariteanul Buna ziua, Am patit o chestie destul de necrezut dar totusi am patito :)In seara zilei de 24 decembrie eram la o petrecere cu mai multe persoane unde nu ii ... (vezi toată discuția)