avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Girant
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Girant

Buna ziua. În urma cu un an si jumatate am acceptat să fiu girant pentru un "prieten ". Din luna ianuarie a.c. respectivul nu si-a mai platit nicio rata. Banca brd m-a sunat ca daca el nu plătește macar 2 rate in data de 16.04.2018 cel tarziu, de luna viitoare o sa se faca poprire pe salariu si la mine si la el. Am făcut un cont de facebook fals, deoarece nu am mai putut să iau legatura cu el. Am vorbit si a spus că pe data de 18 plătește. S-au mai linistit apele, dar au trecut 7 zile si el nu a plătit nimic. Salariul meu net este variabil, între 1300 și 1700. Am ratele mele lunare care se însumează in jurul sumei de 1100 ron. Am chirie, utilități de platit. Mai trebuie luată si mâncare. Abia reusesc sa ma descurc. Ce pot face in acest caz? Banca mi-a comunicat ca imi vor opri 33% din salariu. Asta ar insemna ca eu sa nu mai traiesc. Exista vreo cale sa ies din această situație?

Alte discuții în legătură

Girant pentru un "prieten" care nu-și plătește creditul. există vreo cale să ies din această situație? Zainea13 Zainea13 Buna ziua. În urma cu un an si jumatate am acceptat să fiu girant pentru un \"prieten \". Din luna ianuarie a.c. respectivul nu si-a mai platit nicio rata. ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot reduce rata la banca? catalin77p catalin77p Sunt bugetar.Am un credit de nevoi personale contractat anul trecut inainte de marea ciopartire cu peste 40%. Drept urmare imi e foarte greu sa ma descurc. Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Micky87 Micky87 Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac? Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)