Buna ziua!
S a înființat o poprire asupra unui cont bancar persoana juridică din greșeala celor de la finanțe.(nu figura la ei o declarație depusă cu toate ca era depusă și pentru care aveam număr de înregistrare.poprirea a ajuns la ambele bănci cu care lucrează societatea.una din cele doua bănci ne a notificat despre poprire și blocat suma necesară, iar a doua banca nu a notificat societatea și a virat către finanțe contravaloarea popririi.este legal ce a făcut banca?poate fi data in judecată deoarece nu ne a notificat?cum procedam pentru a recupera suma virată eronat?multumesc frumos anticipat!
Poprire diurna
Dinu_Aurelian
Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi
nelyflorea
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf
eriklud
Buna,
ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)