avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... internare definitiva bolnav psihic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

internare definitiva bolnav psihic

cum pot interna definitiv un bolnav psihic major? / are 21 de ani/
-a fost internat la Obregia
-nu isi ( mai ) ia tratamentul de cca. 14 luni
-este foarte violent cu noi, parintii, a facut mult sport, este ff puternic si ne ameninta cu bataia si cu moartea ( ne-a si batut de cateva ori)
-este inteligent, citit, aspectuos, student anul III la psihologie, cu o MARE CAPACITATE DE DISIMULARE.
Cel mai recent răspuns: glenut , utilizator 14:01, 26 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav psihic westkontakt westkontakt buna ziua! am un frate care de vreo 20 ani cel putin s-a dat bolnav psihic si a reusit sa pacaleasca sistemul la ora actuala avand pensie de boala si pensie de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu internarea unei persoane bolnave psihic PodRazvan PodRazvan Buna ziua. In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca am gresit categoria la care am adresat aceasta intrebare. Am o problema cu o vecina , bolnava psihic ... (vezi toată discuția)
Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)