avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Înmatriculare auto

Bună ziua, am cumpărat în urmă cu o luna o mașină, bineînțeles că respectivul nu era proprietar, o cumpărase de la proprietar dar fără să o înmatriculeze pe numele lui, și eu am doar o copie a buletinului proprietarului și un contract de vânzare cumpărare încheiat între mine și acest cămătar. M-am informat la primăria de unde a fost proprietarul mașinii, nu are datorii, dar nu am cum să dau de fostul proprietar dacă ar vrea să mă ajute indirect să mergem la primărie să obțin fiscalul să o pot transcrie. Mă puteți ajuta cu un sfat, ce aș putea face să o pot transcrie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:29, 26 Aprilie 2018
Proprietarul din CIV nu mai poate sa va elibereze certificat fiscal deoarece cu scopul stoparii impunerii de obligatii aferent vehicul instrainat vanzatorul a radiat din evidenta fiscala vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat fiscal Seby260 Seby260 Bună ziua am cumpărat de curând o masina de la cineva cu actele în regula mai puțin certificatul fiscal care este vechi.Cum trebuie sa procedez sa ... (vezi toată discuția)
Am și eu întrebare cu actele masinie AurelianDox AurelianDox Am luat o mașina , in perioada de pedemie , am cumpărător am făcut act vânzare cumpărare și fiscalul mi-a zis că nu are cum că nu era deschis , am ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism rodica05 rodica05 Buna ziua, Am cumparat o masina in anul 2016 de la un proprietar din Brasov ( noi suntem din Braila) . La momentul respectiv am primit un certificat fiscal ... (vezi toată discuția)