avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declarație la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declarație la politie

Buna seara .În 2013 o femeie în vârstă mi a apărut în spatele mașini în parcare ,ea alunecând pe gheata in timp ce dădeam cu spatele.Am dus-o la spital,am anunțat poliția,mi sa ridicat mașină pt verificări,dosarul ajungând la parchet unde mi sa dat verdictul neînceperea urmăriri penale și nici nu am primit amenda.Femeia a declarat că a fost vina ei că a alunecat și a cazut peste mașina mea .azi mă căutat un polițist acasă spunandu-mi că doamna a murit și trebuie să dau din nou declarație ,iar daca refuz o sa mă cheme un procuror.Eu nu înțeleg cum după 5 ani fără sa fiu vinovată,precizez ca doamna nu a fost lovită tare ,a stat câteva zile în spital până la sosirea rezultatelor analizelor mă cheamă să dau declarație că doamna a murit.De atunci nu am mai primit nimic și nici nu am mai dat vreo declarație.Aveti idee de ce sunt chemata acum când doamna a murit să dau declarație?
Doar la fața locului o sa aflati.
Inainte de a da declaratie o sa va spuna despre ce este vorba.Probabil ca este în legătură cu același dosar dar poate fi vorba de decesul persoanei.
Ca sa va fie mai usor sa înțelegeți întreaga situație puteți merge însoțită de avocat.
Avocatul va avea si posibilitatea sa ceara studierea dosarului si sa inteleaga ce este de facut.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Probabil s-a redeschis urmarirea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bine v-am gasit! LAURA-ELENA LAURA-ELENA Am avut in data de 26decembrie2009 un accident de masina,din cauza conditiilor nefavorabile.A derapat carosabilul si ne-am izbit intr-un copac;eram doar eu si ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie art 184 george_wap george_wap Am lovit in urma cu cateva zile o batrana. Ea traversa neregulamentar, eu dadeam cu spatele, a recunoscut ca m-a vazut efectuand manevra, dar totusi s-a bagat ... (vezi toată discuția)
Maine, prima infatisare la procuror, se va da verdictul? Iasmin tm Iasmin tm Buna,m-a anuntat seful de post ca maine merg cu el la procuror(pt prima data) pentru cei care nu mi-au citit postarile recente am fost prins cu numere rosii ... (vezi toată discuția)