avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde pot face plangere impotriva politiei romane?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde pot face plangere impotriva politiei romane?

la ce instanta pot face plangere impotriva politiei romane pentru abuz,incalcarea drepturilor omului sia constitutiei?
Cel mai recent răspuns: lupudm , utilizator 17:16, 11 Noiembrie 2009
Cred ca ar fi util sa afle si parerea noastra inainte de a consulta un avocat.
E posibil sa il lamurim si aici.
Este o chestiune de ordin general bazata pe ceva concret.
Dar care este concretul?:hm:
ok
nu am intrat de mult si sa vaspun despre ce este vorba
1 in iunie 3 indivizii cu un politist mi-au spart casa fapt confirmat de indivizi pe e-mail si telefonic.la postul de politie cind m-am dus seara mi s-a spus sa revin miine ca el nu stie nimic si programul de lucru cu publicul este intre orele 8-16.va reamintesc ca vroiam sa reclam o spargere de domiciliu deoarece imi disparusera 15.000 euro cash.convorbirea este inregistrata audio cu acordul politistului.
Am facut plangere direct parchetul Urziceni in data de 26 iunie in care am scris si motivul pentru care am facut plangerea la ei direct(nu a primit-o politistul)
Pe data de 23 iulie(ziua mea de nastere)mi-a dat amenda cu legea protectiei animalelor cu constatarea ca ciinele meu nu are suficienta apa,mancare si un adapost corespunzator,constatare facuta de el in data cind mi s-a spart casa.
politistul care mi-a dat aceasta amenda este acelasi cu cel care nu avrut sa imi primeasca plangerea si in care in inregistrarea audio spune cu gura lui ca el nu afost la mine ,ca nu stie nimic si ca altcineva a fost.daca el nu afost cum aputut face constatarea pentru amenda?Iar legea de protectie a animalelor spune clar(confirmat prin adresa scrisa de catre directorul general al autoritatii nationale veterinare,organism de stat)ca singurii in masura sa faca constatarile si sa aplice aceasta lege este autoritatea nationala veterinara.Mie greu sa cred ca un tablagist a facut facultatea veterinara.Culmea este ca cu 2 sau 3 zile inainte chiar a fost un medic de asociatie.Amenda a fost trimisa la Bacau unde amdomiciliu in buletin pe motiv ca adresa unde locuiesc nu este cunoscuta.SI atunci cum dracu a facut constatarea si stia ca e ciinele meu?poate era unul vagabont.
la reclamatia facuta ca politia singura nu poate aplica aceasta lege facuta corpului de control al politiei mi sa raspuns ca nu sau constat cele reclamate cand este lege data.
si mai sint si altele
sper ca am fost explicit
astept raspuns
E putin cam incurcata treba.
Vedeti la parchet ce s-a mai intamplat.
Problema dvs nu este neaparat cu politia romana ci cu cei care v-au spart casa.
E posibil sa nu fie vorba de o infractiune.
Va cerceta parchetul si va dispune o masura avand in vedere si probele de la dosarul cauzei.
Veti primi sigur un raspuns.

avocat Claudiu Lascoschi
si intre timp ce fac?
colectionez la amenzi?
ca mi-au mai dat inca 2 aiurea in tramvai
Trebuie sa aveti dovezi serioase in privinta furtului pe care l-ati reclamat. Vorbiti despre o suma mare . Cat priveste amenda pentru ingrijirea necorespunzatoare a cainelui, sa stiti ca proprietarii animalelor au indatorirea sa ingrijeasca de bunastarea si sanatatea lor, conform legii, ceea ce este corect. E u imi aduc aminte ca ati mai scris despre acest caz. Insa intr-adevar, nu ne furnizati destule informatii pentru a ne face o idee. Observati ca exprimarea dvs. este destul de confuza. Insa, daca a existat un denunt referitor la starea animalului dvs. , este posibil ca in baza unui mandat sa se fi intrat in locuinta dvs. si sa se fi constatat faptul pentru care ati fost amendat. Insa mie mi se pare ca doriti sa puneti in carca acelor autoritati care au patruns in imobil , lipsa acelei sume de bani.Repet, trebuie sa va sustineti temeinic acuzatiile, altfel, riscati sa fiti sanctuionat pentru alte infractiuni.

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare lupudm lupudm buna ziua ma numesc dan lupu si am intrat intro incurcatura am adoptat un ciine si acesta a fugit.am anuntat asociatia si dupa aia.......... au venit in ... (vezi toată discuția)
Amenintare formulata de un vecin George_one George_one Buna ziua. V-as ruga sa ma sfatuiti asupra urmatoarei situatii: acum 3-4 luni am avut o prima altercatie verbala cu o vecina posesoare a 7 caini in ... (vezi toată discuția)
Cod penal distrugere actionare in judecata m1ha1.blogs m1ha1.blogs Am depus o plangere la politie pentru distrugerea proprietatii personale in care am precizat ca ii actionez in judecata pe faptuitori. Am chemat politia la ... (vezi toată discuția)