avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Site-uri verificare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Site-uri verificare firma

Ma interesează ce baza leagala au site-urile ce oferă servicii de “Verificare firma” de a posta informațiile oricărei societății fără acordul acesteia . Pe Mfinante mi se pare in regula sa se poată face verificări sau orice alt serviciu al unei Instituții . Va întreb acest lucru întrucât as vrea sa blochez datele societății mele pe anumite site-uri întrucât am descoperit și neconcordante cu situația reala .
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot fi tras la raspundere pentru ceea ce scriu utilizatorii pe forumul administrat de mine? tasta_ok tasta_ok Buna ziua Doresc sa imi construiesc un forum dar vreau sa stiu daca pot fi tras eu la raspundere in cazul in care un utilizator \"denigreaza\" o persoana ... (vezi toată discuția)
Factura kajan.barna kajan.barna vreau sa stiu ce obligatii am daca cumpar un produs si firma care emite factura este o firma fantoma cumparatorul nu poate sa verifice firma emite o factura ... (vezi toată discuția)
Carentele ordinului 702/2007 1234567890 1234567890 Buna seara, In urma declaratiei 394 fiscul a descoperit ca am facut o eroare la declararea a unui cod fiscal al unui furnizor de al meu. In urma verificarii ... (vezi toată discuția)