avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere

Am și eu o nelămurire,soția mea a născut acum 8 zile ,și aș vrea să depun actele,pentru concediu creștere copil,menționez că lucrez in MApN,aș vrea să știu după depunerea actelor in cat timp ar trebui finalizat dosarul și să încep să stau acasă.Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Daniel19944, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 28 Aprilie 2018
Modalitățile de depunere și de soluționare a cererilor de acordare a drepturilor, în situația persoanelor care își desfășoară activitatea în ministerele și instituțiile din sectorul de apărare, ordine publică și siguranță națională, se stabilesc prin norme interne, aprobate de conducătorii autorităților și instituțiilor publice respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru cadru militar novgaby novgaby Buna ziua, Va scriu cu o problema legata de calculul indemnizatiei de crestere a copilului in cazul sotiei mele. Sotia mea este cadru militar. Pe langa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Petraru_Irina Petraru_Irina Buna ziua, Facand parte din structura M.A.I.( functia de ajutor sef de post),in cazul in care ar fi sa nasc al 2 lea copil( lucram in mediul privat cand s-a ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ContSters195757 ContSters195757 salut am sa incep printr-o scurta poveste,pt a se intelege mai exact sotia mea nu lucra inainte de a ramane insarcinata deci la nastere nu a primit nici-un ... (vezi toată discuția)