avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare nerambursabila 2018
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare nerambursabila 2018

Buna ziua. Doresc sa deschid un laborator dentar in Bucuresti. Am 29 ani. Nu am
mai avut nicio firma. Estimez costuri undeva la 60000€ . Ma pot incadra la vreun program? Nu dispun de asemenea bani. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) ... Maria3023 Maria3023 Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) si acum vreau sa deschid o firma PFA laborator tehnica dentara (si laborator de tehnica dentara ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu laborator de tehnica dentara. aureliancafadaru aureliancafadaru Buna seara! As dori sa accesez fonduri europene pentru a putea infiinta un laborator de tehnica dentara! Care ar fi pasii si cum ar trebui sa procedez? Va ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui laborator de tehnica dentara - patron fara diploma paulpol87 paulpol87 Buna ziua, Sunt student in anul 3 la tehnica dentara si doresc sa infiintez un laborator de tehnica dentara cu fonduri europene. Din informatiile de pe pagina ... (vezi toată discuția)