avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Transformarea punctului de lucru in spatiu de co-work
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Transformarea punctului de lucru in spatiu de co-work

Buna ziua,
Societatea pe care o detin are sediul social in aceeasi locatie cu punctul de lucru. Avand un spatiu mai mare decat avem nevoie in acest moment, am dori sa putem oferi legal posibilitatea unor parteneri sa lucreze din acelasi birou. Ce documente sunt necesare pentru a transforma punctul de lucru in spatiu de co-working?

Alte discuții în legătură

Sediu societate comerciala cateldestept cateldestept Societatea noastra doreste sa achizitioneze un teren pe care sa amplaseze un container, cu destinatie de birou. Putem muta sediul social in aceasta locatie, la ... (vezi toată discuția)
Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
S.r.l. fara punct de lucru, doar sediu social. e ok? DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua! Daca o societate are sediu social si a completat in declaratia tip activitatile de: - comert cu ridicata nespecializat - 4690 - comert cu ... (vezi toată discuția)