avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... perioada valabilitate pasaport minor 8 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

perioada valabilitate pasaport minor 8 ani

Buna ziua,
pasaportul fetitei mele este valabil pana in data de 14. 07. 2018. In data de 3 iulie vrem sa plecam la greci. Zece zile. Revenim in Ro in data de 13-14 iulie. Pasaportul este temporar. Ne impacteaza data de valabilitate? il putem folosi? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: alina.livia , utilizator 09:15, 2 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Pașaportul e valabil inclusiv în data expirării valabilității, nu vă faceți probleme. Nu trebuie să-i faceți altul pentru vacanța asta.
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2018
Ares-3, moderator
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pasaport copil delia_cj delia_cj Buna ziua, Fetita mea de 10 ani are pasaport temporar,care expira in 28 iulie 2011.Ea trebuie sa plece intr-o vacanta in Turcia de 10 zile pe data de 14 ... (vezi toată discuția)
Valabilitate pasaport pt grecia iuliam2016 iuliam2016 Buna ziua, In luna iulie 2016 urmeaza sa plec cu familia in vacanta in Grecia pentru o saptamana. Fiicei mele ii expira pasaportul in luna noiembrie 2016. ... (vezi toată discuția)
Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)