MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

ContSters24933 
	    	Utilizator

ContSters24933 
	    	Utilizator	    

Alin Paidiu 
	    	Avocat

Alin Paidiu 
	    	Avocat	    

ContSters24933 
	    	Utilizator

ContSters24933 
	    	Utilizator	    

Sau sa introduceti actiune si sa faceti tranzactie la primul termen astfel incat sa vi se restituie taxele de timbru in totalitate.
 Alin Paidiu 
	    	Avocat

Alin Paidiu 
	    	Avocat	    

claudia violeta	                   

Avand in vedere noua lege a taxelor de timbru, financiar este mai convenabil sa se dezbata succesiunea la notar sau in instanta ?
Este adevarat ca daca se ... (vezi toată discuția)
	                    claudia violeta	                   

Avand in vedere noua lege a taxelor de timbru, financiar este mai convenabil sa se dezbata succesiunea la notar sau in instanta ?
Este adevarat ca daca se ... (vezi toată discuția)

Oana_G	                   

Mai exista vreo cale de realizare a taxei de succesiune in afara de cea prin intermediul notariatului, si cam cat ar fi aceasta taxa? (vezi toată discuția)
	                    Oana_G	                   

Mai exista vreo cale de realizare a taxei de succesiune in afara de cea prin intermediul notariatului, si cam cat ar fi aceasta taxa? (vezi toată discuția)

giussy	                   

Bunicii mei si ai surorii mele au murit, la fel si tata. La bunic si la tata au trecut deja cei doi ani in care se puteau evita impozitele la stat pentru ... (vezi toată discuția)
	                    giussy	                   

Bunicii mei si ai surorii mele au murit, la fel si tata. La bunic si la tata au trecut deja cei doi ani in care se puteau evita impozitele la stat pentru ... (vezi toată discuția)