avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

am si eu o intrebare
acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a prins au dat declaratie si cred ca s-a facut si plangere.mi s-a spus ca se poate sa-mi dea o amenda.mi se va scriie fapta si in cazier?pana acum nu am avut nici o problema.cazierul imi este curat.va rog ajutati-ma.
GabrielaA a scris:

Daca nu au chemat atunci politia, putin probabil sa o mai sesizeze.
De obicei, pastreaza copii de pe buletin etc. pentru ca in cazul in care se mai intampla vor chema politia.


Distinsa d-na avocat are dreptate,in cauza nefiind sesizata politia si neexistand niciun act intocmit de aceasta.
Desi,nu cred,in cel mai rau caz,fata de pericolul deosebit de redus al faptei ,veti fi sanctionat cu o amenda administrativa conf.art.18/1 c.pen.
nu stiti cam in ce amenda imi va da?ce suma ?
Eu am avut un client care a furat dintr-un magazin produse alimentare in valoare de 40 lei si a primit amenda administrativa de 300 lei...
Depinde de la parchet la parchet si de la procuror la procuror.
E greu de zis cuantumul amenzii.
Se aplica si 1000 lei.
Mai mult de atat nu am vazut in astfel de cazuri cu furt din magazinele mari.
am mai scris ca am comis un furt de 26 lei din supermarket.si akm mi-a venit citatie..sa ma prezint la tribunal..ce se va intampla?spuneti`mi va rog.imi face cazier?

Alte discuții în legătură

Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ajutati-ma!! tynna tynna in urma cu o luna eu si ink o prietena am furat din hypermarket produse cosmetice in val de 80lei, am fost prinse am platit produsele am dat declaratii!a fost ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)