avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere Concediu crestere copil

Buna ziua,vreau sa intru in ccc,am primit de la locul de munca sa completez o cerere si nu as vrea sa o completez gresit ,mentionez ca sunt persoana indreptatita,cererea are mai multe puncte de completat de la A lA F ,enuntul suna "Daca solicitantul este persoana indreptatita sau reprezentantul familiei,datele se vor completa doar la Cap.",asta inseamna ca trebuie sa completez doar cap C ,sau si pe celelalte ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 2 Mai 2018
Nu cumva este tipizatul pentru Primarie ?
Intradevar si sunt 7 pagini si ma deruteaza deorece se repeta unele spatii in care trebuie sa introduci aceleasi date
A1 , A2 se completeaza de solicitant = persoana indreptatita.

C se completeaza numai daca solicitantul nu este persoana îndreptăţita.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa completez o cerere pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului! Corina271 Corina271 Buna seara! Imi puteti da si mie un model de cerere pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului completat? Sau daca nu,imi puteti spune la date ... (vezi toată discuția)
Test grila - procesual civil Studentu Studentu Salut . Maineam examen la procesual civil . Examenul se da pe calc. ,sub forma unui test grila , din cele 200 de intrebari pe care le-am rezolvat , la 8 am ... (vezi toată discuția)
Concediul de ingrijire a copilului ada ron ada ron Buna ziua Am si eu o problema de solutionat. Sunt in CIC iar copilul meu are 1 an si 4 luni. Sotul meu de cateva luni nu are de munca si as dori sa ma ... (vezi toată discuția)